Kerkdiensten

Er is in Koningshof wekelijks een kerkdienst om  10:00 (winter) of 9:30 (zomer). De meeste diensten worden geleid door de wijkpredikanten. Regelmatig gaat er ook een gastvoorganger voor.

Nieuws

Klik hier voor meer informatie over de dienst van afgelopen of komende zondag. 

Soorten kerkdiensten

Er zijn in Koningshof verschillende soorten kerkdiensten. Zo zijn er ieder jaar twee ontmoetingsdiensten. De diensten worden begeleid door verschillende musici, organisten en bands. Tijdens alle kerkdiensten maken we gebruik van een beamer. Dat maakt het gemakkelijker om liederen uit diverse liedbundels te zingen. 

Andere 'bijzondere' kerkdiensten zijn kampdiensten en schooldiensten. Ook zijn er regelmatig kerkdiensten in zorgcentra Driemaashave, de Tweemaster en De Vloot. Die diensten worden mede door wijkgemeente Koningshof mogelijk gemaakt. Tenslotte vindt er sinds 2014 jaarlijks ook een Top2000 kerkdienst plaats, aan het einde van het jaar. Een relatieve nieuwkomer is de Roze Viering, die in oktober 2016 voor het eerst plaatsvond, en op 14 februari 2017 opnieuw. Deze viering staat in het teken van de emancipatie van lhbt'ers. 

De maranathasingers en hun praiseband voor het orgel van Koningshof.

Oppas en kindernevendienst  

Er is tijdens kerkdiensten in Koningshof altijd oppas voor kinderen tot 4 jaar oud. Er is ook kindernevendienst voor alle groepen van de basisschool. Meer informatie over de kindernevendienst in Koningshof vind je hier.

Beamteam, kosters, ouderlingen, lectoren, koffiedienst, bloemendienst

Er zijn veel mensen die wekelijks meehelpen bij de kerkdienst. Zo zijn er onder meer de volgende teams van vrijwilligers: