Welkom bij de wijkgemeente iona!

Wijkgemeente iona is ontstaan uit de samenvoeging van de protestantse wijkgemeenten Oost-De Ark en Centrum-Immanuëlkerk. De naam iona is in gebruik sinds de gezamenlijke startzondag in 2010. We bestaan uit zo'n 1.600 adressen, bijna 2.000 leden en er is gezamenlijk met wijkgemeente Koningshof een team dat bestaat uit 2 fulltime predikanten, een tijdelijk kerkelijk werker en 5 uitvaartpastores. We komen iedere zondag bij elkaar in de Immanuëlkerk, Lange Boonestraat 5. Maar er is meer!

Nieuws week 28

Aanmelden kerkdiensten

Meer informatie over het aanmelden voor het aanwezig zijn bij de kerkdiensten leest u hier.

Orde van dienst voor elke zondag online beschikbaar voor kerkradioluisteraars

Geen printer? Vraagt u dan een familielid of bekende: Klik hier voor de orde van dienst 

Zondag 12 juli 9.30 uur; ds Wim Barendrecht.

In de dienst op zondag 12 juli lezen we uit 1 Koningen 19: 1 – 16. Dat verhaal gaat over de profeet Elia die in de crisis van zijn leven, in zijn diepste wanhoop, God ontmoet in de stilte; een verhaal dat ook ons bemoedigen kan als wij het soms eens even niet meer zien zitten. Ik ben er blij mee dat Annemarie wil meewerken om de liederen te zingen; of er nog meer medewerking zal zijn, is mij op dit moment nog niet duidelijk. Ik vind het spannend hoe de diensten nu zullen verlopen met een beperkt aantal aanwezigen en verder met mensen die betrokken kunnen zijn via de nieuwe beeldverbinding. www.kerkomroep.nl/#/kerken/12300 Maar ik hoop op een inspirerende kerkdienst voor zowel de aanwezigen in de kerk als voor de mensen thuis. Ds. Wim Barendrecht.

Collecten: 1. Diaconie, coronanood Maassluis, 2. Kerk, pastoraat, 3. Onderhoud.

Vrijdag 10 juli en zaterdag 25 juli Oud Papier Actie (OPA) 

Na een periode van stilstand zijn we eind mei weer voorzichtig gestart met inzamelen, de container zat dan ook bomvol er kon geen krant meer bij. Fijn dat zoveel mensen de kranten zolang thuis hadden verzameld. De gebruikelijke breng- en ophaaldiensten pakken wij ook in de maand juli weer op.  Op vrijdag 10 juli is de inzameling met de kraak/perswagen in wijk Oost en de Oranjewijk. Graag de kranten voor zessen neerzetten, vanaf 18.00 – 20.30 worden de kranten opgehaald. Op zaterdag 25 juli van 9.00-12.00  is er een container inzameling van papier en karton achter de Ark aan de Rembrandtlaan 2. Tijdens beide inzamelingen houden we ons aan de regels van het RIVM. Hartelijke groet, het OPA team.

 

Boekje: 'Een rondleiding door de Immanuëlkerk'.

Meer informatie over het boekje leest u hier

 

Laatst gewijzigd op 10 juli 2020.