Welkom bij de wijkgemeente iona!

Wijkgemeente iona is ontstaan uit de samenvoeging van de protestantse wijkgemeenten Oost-De Ark en Centrum-Immanuëlkerk. De naam iona is in gebruik sinds de gezamenlijke startzondag in 2010. We bestaan uit zo'n 1.600 adressen, 2.500 leden, 2 predikanten en komen iedere zondag bij elkaar in de Immanuëlkerk, Lange Boonestraat 5. Maar er is meer!

Nieuws week 21

Orde van dienst voor elke zondag online beschikbaar voor kerkradioluisteraars

Geen printer? Vraagt u dan een familielid of bekende: Klik hier voor de orde van dienst

Zondag 27 mei 9.30 uur ds. W. Barendrecht  

Schriftlezingen: zie onderstaand. Collecten: 1. Diaconie (Landbouwproject van ds. Van Leerdam in Zimbabwe), 2. Kerk (Plaatselijk pastoraat), 3. Werelddiaconaat (Steun in de sloppenwijken van Colombia). Kind van de zondag: Judith Zonnenberg. Kinderen: Er is kinderoppas, kindernevendienst en jongerennevendienst. Kerkauto: u kunt op zondagmorgen bellen tot 8.30 uur naar de heer Leo Cats (tel. 5912367). 

Bij de dienst aanstaande zondag

Aanstaande zondag lezen we een verhaal dat iemand middenin de nacht met zijn vragen naar Jezus gaat. Heeft hij ook iets aan de antwoorden? Het verhaal staat in Johannes 3: 1-16. Annemarie Verburg werkt aan de dienst mee met solozang. Ds. Wim Barendrecht

Laatst gewijzigd op 22 mei 2018.