Welkom bij de wijkgemeente iona!

Wijkgemeente iona is ontstaan uit de samenvoeging van de protestantse wijkgemeenten Oost-De Ark en Centrum-Immanuëlkerk. De naam iona is in gebruik sinds de gezamenlijke startzondag in 2010. We bestaan uit zo'n 1.600 adressen, bijna 2.000 leden en er is gezamenlijk met wijkgemeente Koningshof een predikantenteam dat bestaat uit 3 fulltime predikanten. We komen iedere zondag bij elkaar in de Immanuëlkerk, Lange Boonestraat 5. Maar er is meer!

Nieuws week 46

Orde van dienst voor elke zondag online beschikbaar voor kerkradioluisteraars

Geen printer? Vraagt u dan een familielid of bekende: Klik hier voor de orde van dienst 

Zondag 17 november 10.00 uur ds. D.W. Brouwer - Ontmoetingsdienst

Schriftlezingen: nog niet bekend. Collecten: 1 Missionair werk binnenland, 2 Kerk (plaatselijk pastoraat), 3 Kerk (onderhoud gebouwen en apparatuur)Kind van de zondag: Kristel van de Burgt. Kinderen: Er is kinderoppas, kindernevendienst en jongerennevendienst. Kerkauto: u kunt op zondagmorgen bellen tot 8.30 uur naar de heer Leo Cats (tel. 5912367).

Bij de ochtenddienst van zondag 17 november in de Immanuëlkerk

Op 17 november staat de Ontmoetingsdienst in een extra feestelijk licht – het is alweer het dertigste jaar dat we deze vieringen vieren. Thema is daarom: ‘een speciale ontmoeting’. Centraal staat het verhaal van de brandende braamstruik in Exodus 3, waarin Mozes een bijzondere kennismaking heeft met God. Daarnaast zullen we muzikale en visuele herinneringen ophalen aan de afgelopen 30 jaar. Het belooft een prachtige dienst te worden. Van harte uitgenodigd dus! Ds. Pim Brouwer

1

Laatst gewijzigd op 11 november 2019.